Mladší žáci 6.třídy proti Litvínovu zakončili letošní sezonu mládeže

By   02. 04. 2023

Utkání se mělo původně odehrát 26.února, ale kvůli nemoci Severočechů se zápas nakonec sehrál tuto sobotu a byl to tak zároveň poslední zápas mládeže v sezoně 2022 / 2023. Tím, že se žádný mládežnický tým neprobojoval do závěrečných zápasů různých kategorií, pro karlovarské tak právě vrcholící sezona definitivně skončila.

Zápas hosté odstartovali brankou v první minutě a když v páté přidali druhou, ukázali domácím, že zápas bude v jejich režii. Potvrdilo se to již v průběhu první třetiny, ve které přidali další dva góly. I začátek druhé patřil hostům, kteří se ujali vedení až 7:0.  Domácí hráči se snažili, dostávali se i do šancí, ale s jejich proměňováním za litvínovskými zaostávali. Z řady šancí dokázali využít jen dvě v polovině zápasu za stavu, kdy Litvínov již vedl jasným náskokem. Druhá polovina zápasu již byla herně vyrovnanější a projevilo se to i na skóre, kdy padla jen jedna branka, kterou vstřelili hosté a uzavřeli tak stav zápasu. 

Liga mladších žáků A

30. kolo – 1. dubna

HC Energie Karlovy Vary – HC Verva Litvínov 2:8 (0:4, 2:3, 0:1)

Branky a přihrávky: 33. Kalčík, 34. Gregor – 1. Uher, 5. Plaček (Duchan), 8. Miller (TS), 14. Uher (Eliáš, Kočárek), 22. Topolančin (Plaček, Kafan), 23. Topolančin (Duchan), 32. Topolančin (Semenyšín), 46. Plaček (Topolančin, Duchan)

Poslední zápas sezony obstarali žáci ročníku 2011.