Startuje tradiční juniorský turnaj O pohár hejtmana Karlovarského kraje.

By   11. 08. 2022

Již po jednadvacáté se střetnou pozvané týmy na tradičním srpnovém turnaji juniorů. Šest týmů ve dvou skupinách bude zápolit, aby v neděli odpoledne jeden z nich zvedl had hlavu skleněný pohár. Mezi účastníky jsou tradičně i němečtí mladíci z Mannheimu a Kolína, čtveřici českých klubů kromě domácí Energie tvoří Oceláři z Třince, Mladá Boleslav a obhájce loňského prvenství Mountfield Hradec Králové.

Mužstva jsou rozdělena do dvou skupin. Jejich vítězové se v neděli utkají o ve finále pohár, z druhých místo o třetí místo a ty, kteří skončí třetí o konečné umístění.

Letošní ročník se z důvodu technických úprav na hlavní hale KV Areny odehraje kompletně na ledě tréninkové haly. Vstup na všechna utkání turnaj je pro fanoušky zdarma, k dispozici budou tradičně i textové online přenosy na www.onlajny.com.

Skleněný pohár pro vítěze turnaje O pohár hejtmana karlovarského kraje

ROZDĚLENÍ TÝMŮ

Skupina A

HC Energie Karlovy Vary
Mountfield HK
Jungadler Mannheim

Skupina B

BK Mladá Boleslav
HC Oceláři Třinec
Kölner EC

ROZPIS UTKÁNÍ

Čtvrtek 11. srpna
15:00 Kölner EC – BK Mladá Boleslav
18:00 Jungadler Mannheim – HC Energie Karlovy Vary

Pátek 12. srpna
15:00 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec
18:00 Jungadler Mannheim – Mountfield HK

Sobota 13. srpna
14:00 Kölner EC – HC Oceláři Třinec
17:00 HC Energie Karlovy Vary – Mountfield HK

Neděle 14. srpna
11:00 utkání o 5. místo
14:00 utkání o 3. místo
17:00 finále

Zápasy se budou 60 minut a rozdělovat se budou 3 body. Plný počet si mužstvo připíše za výhru v řádném hracím čase, v případě remízy po 60 minutách následuje prodloužení (hraje se 3 na 3 max. 5 minut), případně rozhodne série 5 nájezdů o zisku druhého bodu. Poražený tým v prodloužení, či po nájezdech, získává 1 bod.